Uppdatering på "eländet"

Sen sist har jag hunnit med ytterligare ett besök hos Vårdcentralen (måndag) och ovanpå detta, i onsdags, vidare till akuten med remiss från distriktsläkaren. Där blev jag inlagd för utredning och observation efter mer medicinering med bl.a. kortison.
Efter en massa prover och studerande av mina röntgenbilder på lungorna, kom de fram till att den retning på lungsäcken jag har, orsakad av virus, ska medicineras i två veckor minst. Nu knaprar jag därför piller som aldrig förr.
Idag känns det liiite bättre, men det har det gjort minst "femtioelva" gånger tidigare, så tar inte ut något i förskott.
Kan tydligen vara en seg historia, men de flesta (hmmm...) blir bra med tiden.
Har idag varit utanför dörren i alla fall, med maken som "privatchaufför" på utflykt till Tibro. Där en titt på Second Hand med lite inköp som följd. Vidare en tur till Sparhuset för en fika och handla lite mat.
Vi upptäckte att våra jackor var väldigt i behov av tvätt, så de åkte i tvättmaskinen när vi kom hem.
Skulle hänga upp, respektive tumla de nu rena plaggen alldeles nyss och kunde bara konstatera att tvättmaskinen gått sönder. Centrifugeringen fungerar inte i alla fall, så det var väldigt blött och tungt.
Tur i oturen (får jag väl glädja mig åt) att det bara var fem plagg att ta reda på.

PS. Efter att vi "testkört" med annan tvätt i, verkar det som om den fungerar normalt igen, troligen sned-/överbelastad med jackorna bara. Framtiden får utvisa hur det går, men vi behöver inte kasta oss iväg imorgon och köpa nå'n ny i alla fall! DS.


Igår var det familjepromenad på sjön


Idag i lite bättre väder, långfärdsskridskor.....


motorcykel (som jag inte hann ta kort på) och mopedåkning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0