Variation

Idag valde jag att hoppa över havregrynsgröten till frukost och "festa" på ost & skink-mackor istället. Igår köpte jag nämligen en liten färdigkokt julskinka i affären, till extrapris. Man måste ju hjälpa till så de blir av med dom.
Den griljerade jag igår och det smakade bra på kvällsmackan, så idag tänkte jag som så: Varför ändra på ett vinnande koncept och körde repris till frukost.
Därefter var det datordags och genomgång av jobbannonser, samt platsjournalen på jakt efter något att söka.
Började fylla i en ansökan till Intersport som sökte butikssäljare/kassa till Skövde, men insåg rätt snart att det inte var idé att lägga möda på. Bland det första de ville veta var födelseår, antal sporter man utövade och på vilken nivå (motion-elit). Det skulle inte bli många kryss där och "promenera på motionsnivå" fanns inte ens med som alternativ. Fortsatte istället med att skicka in på två tjänster som ekonomiassistent, handläggande bl.a. sjukresor. Ytterligare några till högen att invänta svar på, är uppe i tio ansökningar sen årsskiftet nu. 
Sen lite middag och TV, hjälpa soptunnan till tomtgränsen inför morgondagen och hämta posten, innan jag bestämde mig för att servera landgång till hockeymatchen på TV (Västerås-Rögle) som maken skyndade sig hem för att se.
Så nu sitter han där mätt och belåten får vi hoppas, med lite öl kvar i supporterglaset. Om dom vinner återstår att se, men de "spöade" Leksand i måndags.
Jag lägger mig i sängen och tittar på Jane Austens Emma på SVT 2, garanterat bra, eftersom jag kan hur det slutar.
Ps. För dom som inte vet, -han håller på Västerås. Ds.


Min middag: chili con carne med ris


Morgondagens middagsmat: Experimentkryddade järpar


Kvällens landgång, på hönökaka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0