Fint främmat från Förenta staterna

Fick gå upp riktigt tidigt idag, då jag fått en"akut" klipptid innan frissan började sin semester i tre veckor. Insåg att jag skulle hinna bli tokig på hårlängden inom en vecka och fick hjälp före ordinarie öppettider, bra service. (som alltid) Jobbet väntade på mig vid halv tio, medan maken endast jobbar varannan dag denna veckan och var ledig idag. Mycket tyska turister kommer det in dagligen. En av dem, en yngre kille, sa särskilt att han tyckte vi hade väldigt bra service. Strax därefter kom ett annat tyskt yngre par in och frågade om jag pratade tyska. Standardsvaret på detta spörsmål är: "Ein bischen"=lite. Bra tyckte hon och satte full fart. Jag hörde långt ifrån allt och fattade inte ens hälften. Då tog den nyss berömmande gästen (vid kunddatorn) över, hjälpte och diskuterade med dom länge och följde dom ut. Strax därefter kom han åter, då kunde jag passa på att tacka honom för ypperlig hjälp, tillbaka.
Tittade sen snabbt in på Facebook och såg att jag fått ett meddelande. Det var från Zandra som nu bor i USA, men är hemma några veckor i Fagersanna och hälsar på med sin familj. Hon tänkte titta in framåt kvällen. Det fick bli en snabbtur till ICA på hemväg, för inköp av något fikabröd, för soprent i hemmet på den fronten, t.o.m. i frysen.
Det var kul att träffa dom och frågan är, hade barnen eller maken roligast, när de lekte? Hårfint,skulle jag vilja påstå!


Fint besök i glashuset


Vad pratar dom om?.....på svenska är det i alla fall!


Småsyskonen har också åsikter


Ja, leksaker har vi ju en del......


En arrangerad bild innan fortsatt promenad "hem" till morbrors hus. Välkomna åter!

Kommentarer
Postat av: Zandra

Blev riktigt trevligt! Tack, och åter tack. Barnen pratade hela vägen hem och de hade verkligen haft roligt.

2011-07-05 @ 23:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0