Halv-hektisk dag

Nu börjar det på att röra på sig mest hela dagarna, inte bara korta stunder. Idag har  det varit ganska stor variation på frågorna, men en hel del om var man kan hyra cyklar och kanoter. Till fikat i eftermiddags fick vi wienerbrödskrans, färska hallon och jordgubbar. Smakade mycket bra och arbetsdagen var i stort sett slut innan den hunnit börja, kändes det som. Bara dags att sätta sig i bilen och ta sig till gymet i Tibro, sen proviantera på Netto.
Hemma väntade tvätt på att få komma in i skåp och lådor, gräsmattan på baksidan delegerade jag till maken, medan morgondagens matlådor blev iordning-gjorda. Det serveras köttfärsbiff med potatis och grönsaker.
Har kalasat på bigarråer och platta persikor till fotbollsmatchen. Tröstätit med andra ord, för de hade ju inte en suck mot japanskorna. Imorgon får jag frukostgäst, som i gengäld ska massera min rygg. Den har väntat länge på detta, så vi får se om den sitter fast eller är hyfsad. Ser fram emot detta och framförallt en pratstund innan jobbet, som även imorgon består av en kort dag.


På håll kan det vara svårt att se skillnad på "sockerbitar" och husvagnar.


Ganska läcker utsikt ner över campingens badplats.


Rikligt med rallarros.


Kvällens "utsvävningar"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0