Onsdag

Det hände lite av varje idag också. Bland annat vet vi nu vad en benstamp är, en mycket speciell kvarn som finns till beskådan norr om Undenäs. De brukar ha den igång på hembygdsdagen i september varje år tydligen.
Sen var det ett väldigt "jagande" efter boende och fullt på många ställen, både hotell, vandrarhem och campingstugor. Det märks att det är högsäsong med andra ord. På internet finns felaktig information om en båt "Vätternsnabben", som ska frakta passagerare mellan Karlsborg och Motala. Det telefonnummer som finns angivet går dock numera till en tant i Småland, som är ganska trött på att få frågor om dessa resor. Man får förmoda att ansvariga glömt att släcka ner sidan och jag har tyvärr inte heller lyckats få tag på någon ansvarig. Vi får därför bara förklara för kunder att det är gammal information. Detta skapar i vissa fall stora problem för dom som tänkt nyttja nämnda transportmedel.
Frustrerande! var det också vid hemgång idag, då larmet fick för sig att börja tjuta, istället för att bli påslaget och göra tjänst om någon faktiskt skulle bryta sig in. Till slut gick det att få tyst på, ljudet är så otrevligt att man blir hyperstressad. Så hörs gör det allt.
Maken hade varit i sta'n och gjort några inköp, vilka han inte var helt nöjd med. Cykelpumpen var tydligen inte bästa kvalité och cykelreparationerna vi fått hjälp med behöver i vissa delar göras om, så humöret som mötte mig var väl inte på topp precis, när jag mycket senare än vanligt kom hem.


"Fel" cyklar krånglar. (hans)


Blir väl bara att sova på saken....när tvätten är klar vill säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0