Shopping & picnic

Idag vaknade lillebror samtidigt som morfar skulle gå till jobbet. Det var den sovmorgonen det. Lite gick det väl att slumra till men ingen lång stund. Upp istället för att  baka svartvinbärskaka och korintkakor, sen åkte storebror och mormor till Netto. Där tog vi beslut om att handla små handfläktar till bröderna Danielsson, istället för mashmallows, bland annat. Efter detta gick vi över till blomsteraffären och köpte en fin bukett till gamla-mormor & morfar, som vi senare efter middagen skulle besöka. När den sprödbakade torskfilén var uppäten, packade vi picnic-"korgen", kokade kaffe och åkte iväg. Gamla-morfar var ganska trött, efter att precis ha kommit hem från sjukhuset, men ändå på ganska bra humör och kakan dög gott, sa han!
Precis som förra visiten, sov lillebror hela tiden och vet inte att han ens varit där. Vi fick med oss en finservis och en fåtölj, som så småningom ska vidare till huvudstaden, när det finns transportplats.
Barnens mor och mormor tog en snabbshopping på hemvägen, först till en ny klädoutlet och sen naturligtvis till sist, blev det en kvart över till Hem & Hobby (innan dom stängde).
Barnen och morfar spelade fotboll så att svetten rann, när vi anlände hem. Nu är morgondagens middag färdiggjord, chili con carne med ris och äntligen! ska jag packa upp dagens fynd.


Slagen hjälte vilar lite under fotbolls"matchen"


Är det månne vinnaren som skrattar gott


.......It's behind you!! Eller vad letar dom efter?


Ro-givande kvällsbild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0