Jag skulle fundera på saken.......

....sa doktorn, när jag var till KSS på konsultation för eventuell operation av gallstenar. Då jag för närvarande inte hade så stora besvär, kunde jag fundera ett tag på om jag ville bli av med gallblåsan. Hon hävdade att man i dagens moderna samhälle inte hade så mycket nytta av den. Verkade som om det var någon slags "blindtarm" ungefär, i alla fall som hon beskrev det. Vi får väl sova på saken och se hur det känns framöver.
Åkte vägen om Biltema, (när jag ändå var i sta'n) för att titta på en solsäng de hade med i sin reklam. Tror Ni att den fanns? Oh nejdå, inte i hela Sverige, sa tjejen i kundtjänst. Man kan undra varför de då har med en så'n artikel i sin reklam, om de inte har några ens i centrallagret!!
I förmiddags var jag redig och klippte gräsmattan, på baksidan. Men det var egentligen alldeles för varmt så jag sparar nog framsidan till imorgon kväll, då jag kommer från jobbet.
Nya friska tag i tre dagar nu på arbetet, innan lördag med den stora invigningen kommer. "Mölndals kyrkliga syförening" är högtidligen inbjudna med respektive. Nu vill det bara till att nattvards-vinet hinner hit också. Annars får det bli endast kyrkkaffe. Skämt åsido, det drickbara kan vi väl ordna på annat sätt, men en av medlemmarna är försenad på sin hemresa från "fjärran land" på grund av trasigt transportmedel. Men har nu äntligen påbörjat resan så vi håller tummarna. För utomstående kan jag berätta att vi ska förrätta "dop" av vår veranda, det senaste tillskottet i familjen. Vi kan väl sätta detta på kontot "man har inte roligare än man gör sig".........


Spegelblank sjö i förmiddags och båtarna på rad i Strandstaden


Ja Ni kan väl vyn vid det här laget?


Lite närbild på färgspelet ovan trätopparna


Solcellslyktan laddad!


Solnedgångsreflexer & cykelreflexer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0