Kalas

Efter en hel dag på jobbet, hade jag pizza och jordgubbar med hem för att hålla kalas för 61-åringen. Barnbarn är på väg från Stockholm men försenade en aning, så än har bara pizzan gått åt till kvällsmat. Jordgubbar, grädde och presenter väntar fortfarande på kalaset. Sonen var här för en stund sedan, på akututryckning, då makens dator "pajat". Det var dock inga svårigheter för honom, att få igång den igen och lika snabbt som han kom försvann han igen. Hade precis jobbat färdigt på ett ställe, fått en dundrande huvudvärk och ska upp senare i natt för att köra tidningar, så han skulle hem och krama kudden en stund. Hoppas han mår bättre imorgon kväll, då vi ska ha "en barbeque" som engelsktalande uttrycker det. Vädret kan också gå hem och lägga sig så det mår bättre till imorgon.
Nu väntar vi bara på de små gästerna med mor innan kalaset kan börja och sen blir det snabbt isäng, så vi hinner med allt som står på schemat för imorgon.


Härligt!...här kommer maten. (Guldfiskarna i dammen på jobbet)


Jasså inte, då drar vi.......


Högen står laddad för överlämning.


Dukat och klart



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad mysigt det ser ut! jag hör av mej när jag har vägarna förbi nån dag...Hur jobbar du tjejen?? Kram din lille man från mej på sin födelsedag...Kram Monica

2011-06-10 @ 22:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0