Mamma Mia!

Ny dag på jobbet, dom går så fort när man har roligt. Idag såg jag genom fönstret, ett plan som släppte ut fallskärmshoppare och cirkulerade ovanför hustaken. Sprang snabbt ut med kameran men kom försent. Det blev ingen bild. Hoppas på fler tillfällen, för det såg häftigt ut. Det blir fler och fler turister som hittar in, som man får en pratstund med, oftast på tyska eller engelska.
Ikväll har jag varit i Skövde och träffat gamla barndomsvänner. Vi hamnade på en italiensk restaurang, vilket framgår av rubriken,(som inte hade pizza). Där åt vi mycket god pasta, samt satt och pratade i över två timmar.Det är kul att "uppdatera" sig lite. Nu hade vi inte något saftigt skvaller på dagordningen denna kväll, men trevligt ändå.
Det blir inte så sent numera när vi träffas, tanterna börjar kanske bli lite gamla och trötta för nattsudd, en vanlig vardagskväll med jobb dagen efter.
Matlådan till maken är nu klar och gourmetportionen med färdigmat packad till mig, tillsammans med ett gäng engelska filmer för utlåning till min frände. Ska försöka hinna se inspelningen jag gjort ikväll av  nya "Herrskap & Tjänstefolk", innan jag förflyttar mig till sängen.


Detta kan man göra i Karlsborg under juni och i juli börjar Allsången!


Kom igen nu då, blir det nå´t ,eller??


Gatubild från Skövde, titta Hem & Hobby finns där också,
men inte lika stor affär som i Hjo.


...och här sitter mina kompisar uppradade på Livets brunn, väntande på mig.


Jodå vi är i Sverige, Rådhuskonditoriet och Princess på Rådhusgatan i Skövde.


Någon annans portion.....


....men min var god den också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0