Åka en sväng

Började dagen med att mata tvättmaskinen med lakan från sängen. Körde sen en ordentlig vädring med fönstret på vid gavel. När man kommer in i rummet efter en bra stund är det så uppfriskande kallt att det i alla fall känns fräscht.
Satte sen en bröddeg som fick jäsa medan jag bakade en plåt korintkakor. Hann ut en tur till "gäststugan" med ren tvätt att lägga in i skåpet, gjorde samtidigt en snabbinventering och lite sortering av barnkläderna för att se vad som behövde fyllas på.
När bakningen var avklarad bestämde jag mig för att ta en sväng med nybakt till Hjo och kolla läget.
Min bedömning efter besöket hos först föräldrar och sen syster, var väl ändå att det, efter omständigheterna, var hyfsat. Efter en minitur inne på Hem & Hobby blev det lite fyndande av kalsonger och sockar även på Sparhuset före hemfärd. Väl hemkommen och förpassad till sovrummet för att se annat än hockey på TV:n, är alltid en fara för att det inte blir sett så mycket alls istället. Jodå, jag sov ganska skönt nå'n timme, innan jag lyckades pallra mig upp igen och fixa till sockerkakan som ska med till Karlsborg på utflykt imorgon.
Ser på väderprognosen att det ska bli snö inatt, håhåjaja men det var väl inte helt oväntat med bakslag i mars.


Förmiddagsaktiviteter på sjön: isjakt in action


Resultat av förmiddagens inomhusaktiviter


Den fina "sparbankseken" invid Fågelviksleden i Tibro.


Solnedgång halvvägs hem, vid Kråkhult


Månen är uppe innan solen gått ner ordentligt.


Kvällens kaka klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0