Orange och ålderdom?

Det gick att plantera påskliljorna i några av krukorna på tomten, men det var nästan så man blåste bort.
Två av plantorna blev dock satta i den gul & orange-randiga krukan jag köpte igår, för vidare transport till en gammal chef, som i dagarna uppnår den aktningsvärda åldern av 50 år. Det blev en del orange dekorationer i "skapelsen", då det är hennes favofärg. (var i alla fall det för tio år sen) Kom på att det just idag passade bra att leverera blomman, då jag ändå skulle passera hennes hem, på väg till "det gamla symötet". Detta symöte består av barndomskamrater och är numera garanterat fritt från handarbete. Bara "mat och prat", som en f.d. arbetskollega kallar sammankomsterna i sin krets, vilket är en korrekt och bra beskrivning.
Hur som helst, den "gamla chefen" öppnade dörren i lite okonventionell klädsel, då hon var mitt uppe i att prova och fixa festblåsan till den stora festen och jag var nog den sista hon hade förväntat sig utanför.
Vi bytte några ord och jag for sen vidare, några hundra meter till kvällens slutdestination. Det blev mat, prat och inte alls sent som förr i tiden då vi ofta stannade till midnatt. Hemska tanke, har vi också blivit gamla? på riktigt? Vi är ju t.o.m. 50++ om sanningen ska fram. Nåväl, vi enades om en ny träff i juni. Då ska vi gå på lokal i Skövde.
Får hoppas att jag kan hålla reda på detta den här gången. så de slipper stå vid "Livets brunn" och vänta förgäves, för att sedan ringa och undra var jag är. Lite pinsamt, men den gången satt jag i Stockholm hos barnbarnen, total blackout alltså. Ska skriva in det på almanackan, men det är heller ingen garanti numera........


De har redan börjat slå ut.....


Soffan full av symötestanter....förutom fotografen som hade giltigt förfall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0