Påskliljor och "migränmedicin"

Är lite trött efter dagens två utflykter, med en del shopping, ovanpå möte och visit i Hjo. Fint väder och varmt hela dagen, men blåsigt naturligtvis. Så infallet att ta en promenad mellan utflykterna, blev jag snabbt "botad" ifrån, då jag bar in kassarna från bilen. Fick gå ett par gånger i blåsten. Satte mig en stund framför TV:n istället och tog en liten "powernap" till kaffet. Sen ringde faster från Sumpan och tackade för ko-duken jag skickade i förra veckan, mest på skoj. Men jag tycker också det är kul att få oväntade brev, så varför inte?
På Netto hade de små påskliljor i "six-pack" till billigt pris, därför köpte jag en. Väl hemma kom jag på andra tankar och på nästa resa, (den till Second Hand-butiken) återvände jag och handlade tre till.
Imorgon ska jag plantera dom i krukorna på gårdsplanen. Det blir alltid så fint och det är min favoritblomma.
I fruktfatet på bordet, låg det två övermogna bananer, igen! Det fick bli varianten banankaka denna gången, istället för soppåsen. Kan vara bra att ha i frysen, då sonen hävdar att halvfrusen sån kaka är gott att knapra på vid migränanfall. Får väl höra om han har slut i sin frys, då kan han få påfyllning.


Utsikt från köket hos mor och far. Jodå, de köper pizza ibland!


Det tar på snön, men just vid sommarstugorna i Bråbacka, ligger den fortfarande i drivor.


Fint sken på himlen, solen tillfälligt i moln.


Solnedgången vid Gäre i Tibro


och den hemmave'!


De "små liven" i underjorden har börjat dekorera om vår gräsmatta! hmmm....


Snart slår dom ut....påskliljorna.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0