SEKO på hembesök

Efter en tur till sjukgymnasten för att få ett träningsprogram och för att testa gym-maskinerna, återvände jag hemåt.
Först var jag dock "tvungen att checka Karlsson. Där fanns inte så mycket att handla idag beslutade jag ganska snabbt. Stannade istället till i vår Tempo-butik och förutom att inhandla fikabröd till det väntade besöket under eftermiddagen, erbjöd jag mina tjänster till affärsägaren. Hon sa att de för närvarande inte behövde någon, men fick mitt visitkort om det skulle uppstå något akut framöver.
Köpte mig också en fryst gourmet-middag (kyckling med currysås) som jag "lagade" snabbt i micron.
När jag gick ut i glashuset för att rekognosera om där var tillräckligt varmt för att fika, fick jag se "en föraning" om min förväntade gäst, sitta och sola på väggen. Det var min fackordförande (och tidigare kollega) som skulle titta in för medlemsvård på sin tillbakaresa från ett möte i Karlsborg. Hon skrev nämligen en gång, att hon skulle vilja vara en liten fluga i taket, för att kunna hålla sig uppdaterad/informerad, men vara osynlig. Detta var på en kurs vi gick samtidigt, (i forntiden) då vi fick tala om vilket djur vi helst skulle vilja vara och varför.
Vi satt en bra stund och pratade, så ytterligare en medlem dök upp, maken. Vi upplyste honom om vad vi kommit fram till: Att det nog var bäst han fortsatte att försörja sin fru ett tag till och lägga pensionsplanerna på is, ett tag i alla fall. Vi får väl se, men nu vet vi lite mer i detalj de ekonomiska följderna/förutsättningarna.


De små ponnyhästarna i Kråkhult går ute nästan jämt då man passerar.


min fackliga kollegas djuriska förebild.....


Vad gör hon?...ställer in GPS:en så hon hittar hem tro?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0