Sociala medier

Det är bra med sociala medier. Man kan snabbt hålla koll och ta kontakt med nära och kära samt andra nödvändiga personer i etablisemanget, via mail och Facebook. Detta förutsätter dock att mottagaren för meddelandet skriver tillbaka. På det viset är det ingen större skillnad mot förr, om man t.ex. väljer att inte svara i telefon eller återgälda skrivna brev.
Sen kan man visserligen ha olika tolkning av vad snarast betyder, för att ta ett närliggande exempel. Jag fick ett brev från Arbetsförmedlingen som sa att jag blivit tilldelad en ny arbetsförmedlare, vilken jag omgående, via mail, bad skulle höra av sig just snarast för ett personligt möte. Detta var 13 dagar sedan och efter påminnelse 7 dagar senare utan något livstecken, ringde jag vederbörande idag. Visst kunde jag få komma till Skövde på möte, om jag ville! Undrar bara, ska man inte intressera sig och försöka vara aktiv?
Som Linda Bengtzing sjöng i schlagerfestivalen:"Är det fel på mig"?
Fick idag gå och reklamera mitt gummiband för sjukgymnastiska övningar också, då det efter bara en veckas användning började spricka. (...och nej, flitig är jag inte) Återigen till ovanstående fråga: "Är det fel på mig"?
Kanske det, men inte mer än på någon annan. Men visst ja, "någon annan är död......." var det ju.


"någon annan" är väldigt flitig (skönt man inte eldar med ved)


Solen sänker sig över Fagersanna och...


så är även denna dagen till ända!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0