Tvättdag

Min tvättmaskin är trött. Får passa mig så den inte kopplar in skyddsombudet, för lagstadgade raster har det varit lite dåligt med sen tidig förmiddag. Orsakerna har varit flera, men jag kanske kommer undan med oförutsedda händelser för den här gången. Nu ska den få vila i alla fall medan jag också ser till att få min skönhetssömn, vilket även det, har varit lite si och så med. Nu gör det varken till eller ifrån vad det gäller själva utseendet, men trött blir man, om man slarvar med sovandet, så nu får det bli en ordentlig sovmorgon. (snart....ska bara)
De morgonpigga, aktiva och  nyfikna barnbarnen har återvänt till hemorten. Det blir väldigt tyst, ingen som skriker "moffa" vid datorn för att få hjälp när man "tryckt på fel knapp" och "Bäjjan" (Bärgar'n i Disney's Cars) försvinner från skärmen. Lugnt och skönt men lite tråkigare ändå. Bara att förvånat? erkänna: Man orkar inte lika mycket som förr!
.....och som sagt tvättmaskinen får bekänna färg och vad mycket leksaker , spel, pussel och mjukisdjur man hittar överallt, där de inte ska vara.
Blev tyvärr ingen promenad idag, trots fint väder, men å andra sidan fick knät vila, vilket nog var bra.


En bild från promenad tidigare i veckan, man kan undra.....


vad hundägarna tror att den förra bildens motiv ska brukas till?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0