"Välkomstkommittée"

Frukost och förberedelser samt planering av dagen. Turordningen blev som följer, dottern och jag åkte i förväg till Second Hand och som vanligt behövde man inte gå tomhänt därifrån. Dessutom såg vi att "vår" sulky som vi lämnade in förra lördagen, var såld och occuperad av nästa barn, redan i affären.
Därifrån var det Fabrik 19 som stod på önskelistan, men tji fick vi för den affären hade de lagt ner och stängt.
"Hade jag ingen aaaning om", har inte sett nå't nämnt om detta. Bara att fortsätta till Hjo alltså. Morfar och barnbarnen ringde och informerade om att de nu startade sin resa till samma destination. Eftersom vi var lite före schemat så att säga passade vi på att besöka Hem & Hobby före gammelmorföräldrarna, i väntan på att de andra skulle hinna ikapp.
Vi anlände ganska lagom för att agera välkomstkommittée till gammelmorfar som strax efter oss återvände efter nästan en veckas sjukhusvistelse. Får väl säga att jag tyckte han såg efter omständigheterna pigg ut i alla fall, vilket var positivt.
Nu är det bara en del praktiska detaljer vi måste hjälpa till att ordna med i början på nästa vecka, för att underlätta vardagslivet en aning. Det ska nog fixa sig till det bästa, inga stora revolutioner är planerade.
Hemma i Fagersanna igen var det lite syskonträff under kvällen, tre av fyra var här. Sonen hade dock en aning svårt att övertala sin bil, att det var dags att åka hem. Den stretade emot länge och fick till slut med hjälp av maken "motas av" blankisen som bildats på vår uppfart. Det tog nog mest en kvart.....


Jag ska rita nå't fint till gammelmorfar medan vi väntar


Jag hade kunnat gjort fler köttbullar, de tog slut......men alla fick!


Arbete i vinterträdgården......


innebar bl.a. rensa stuprännor från is, det blev en lykta,


som efter solnedgången tändes och...


lyste så här fint i snön.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0