Gym-dag

Åkte i förmiddags till Mariestad på en träff med sjukgymnasten där, för att få lite behandling. Detta gick bra, visserligen känns det, men i sista ändan blir det ändå lite bättre, eller inbillar man sig det. Jämfört med första gången i början av februari, är det i alla fall skillnad och mycket bättre. En snabb titt in på Karlssons varuhus, där det inte blev så mycket handlat, men en ny fasadflagga fanns det.
Ringde därefter kompisen för att höra om hon bestämt sig för att haka på till gymet. Efter lite eftertanke segrade det förståndiga jaget. Motiveringen löd: "Jag mååår ju bättre efteråt, det veeet jag ju". Innan vi kom så långt fick hon bjuda på lite soppa till lunch och jag handlade färska grovbullar i bageriet till den.
På gymet var det lugnt och stilla, inte många själar som hittat dit denna tidiga eftermiddag. Men en av dom som terroriserade maskiner och skivstänger var bonusbarnbarnet, med gips och kryckor hoppade han runt i lokalen och "gjorde nånting" som han sa. Uttråkad redan första gipsveckan av sex. Sjukgymnast nummer två för dagen dök upp och tog hand om mig. Han lade upp ett personligt träningsprogram att följa, två gånger per vecka, (för tid och evighet helst) instruerade mig i maskinerna och ritade streckgubbar på träningsschemat. Så jag vet vad jag ska göra fortsättningsvis. Håhå jaja..... men härtill är jag nödd och tvungen.
När jag kände mig lite varm i kläderna kunde jag öka tempot en aning i maskinerna, så motståndet blev kraftigare...sa han och "dessutom går det fortare, så du kommer härifrån snabbare!" Han hade fattat........
Ikväll är jag lite "mörare" än vanligt, överallt!


Blå himmel och vita moln, men en aning kyligt.


Neeej, det är inte jag som har kört på lyktstolpen, har ju nylackerad bil vetja!


Mer rivning på gång, från andra sidan kvarteret.


Vårplöjning dammar ordentligt.


Dagen går mot sitt slut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0