Massage och mat

Idag var maken ledig igen, då blir det numera alltid väl tilltagen sovmorgon. Förr tjatade han alltid om att man blev tröttare om man låg för länge, men det hör man inte längre. Det är snarare så att han nu sover väldigt skönt, en bra bit in på förmiddagen, om han har möjlighet. Efter sedvanlig grötfrukost, (som jag fick micra själv) var det dags att åka till Anette för massage. När denna var klar drack vi en kopp kaffe, innan vi for till Hjo för lunch. På vägen tittade vi in till syster och sa hej! Det blev Stampens kvarn som fick den stora äran att servera oss. Vi var inte de enda Tibro-Fagersannaborna som kommit på den tanken. Där var flera stycken sällskap att hälsa på vid borden. Det är ett mysigt ställe och bra mat har dom, kan rekommenderas.
Nu är det ju också så, (som alla vid det här laget vet) att till Hjo kan man inte åka utan ett besök på AFFÄREN.
Jodå, trots min visit där igår, fanns det mer att handla även idag. Hemma var det sen dags att tillaga morgondagens lever-lunch, som lantbrevbäraren är inbjuden på. Det är inte maken, utan en annan kollega som inte heller hon kan servera denna utsökta maträtt i sitt hem. Därför passar vi på att äta "sån't" tillsammans, ibland.
Maken får hemlagad pizza i matlådan imorgon, så han klarar sig undan denna gången också.
Imorgon kommer det en virkesleverans till projektet fick vi telefonsamtal om ikväll. Vilket innebär att jag antagligen måste pallra mig ur "bingen" ganska tidigt. Ingen sovmorgon med andra ord.


Utsikt från Anettes kök, inte mycket kvar av Jånnes/gamla Konsum


Stampens kvarn utanför Hjo, har god mat....


....och fin miljö runt omkring.


Vi tog småvägar hem, nå'nstans i Jubberud "bryter man ny mark"


Solen passade på att gå ner medan Tre Kronor spelade hockey mot USA i VM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0