Mors dag

Ingen frukost på sängen inte, vi sov "som små grisar " till långt in på förmiddagen. Jag vaknade först och gick upp för att fixa min gröt och baka en banankaka, igen! då bananerna inte längre "var så fina" som Trazan & Banarne sa på sjuttiotalet i TV. Om man väljer att göra banankaka istället för att slänga dom i soppåsen, duger dom dock mer än väl. Maken hade fått för sig att tvätta altanen med högtryckstvätten som förberedelse till inoljning av densamma, lite senare i veckan. Högtryckstvätten hade delvis en annan uppfattning, kanske helga vilodagen eller nå't sånt. Den stannade flera gånger och bruksanvisningen fick plockas fram, vilken inte var till hjälp för fem öre. Men plötsligt startade apparaten igen och han kunde göra färdigt.
Jag hade fått för mig att de tre sista plattorna till vår cykelparkering behövde komma på plats och satte igång att ta bort gräs. Åkte sedan upp i skogen och "lånade " lite sand åt dom, för att det skulle bli klart idag. Tungt och lite halvjobbigt var det allt, men jag lyckades få dit dom och det ser inte sämre ut än de som redan var på plats, så det så! Själv är bästa dräng, eller hur.......
Rätt vad det var dök sonen upp, med en blomma till mamma och en födelsedagspresent till pappa, något i förväg, så han inte skulle åka och köpa en ny datamus själv, eftersom behovet tydligen var akut.
Matlådor för två dagar är också klara, samt gräsklippning och nu är det handboll igen, på TV.


Den nya plattraden på plats


Mors dags-ros från sonen!


Maken "in action "!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0