Ultraljud

Nej, de "hittade ingen bäbis" på ultraljudsröntgen idag, bara några stora gallstenar som de inte gör något åt om jag inte får ont. Det är tydligen väldigt vanligt att man som kvinna i den här åldern har sådana.(ca 50% har det sa dom)
Nu återstår bara att hoppas på träningen, för att på sikt bli av med återstående besvär efter de konstaterade  revbensfrakturer jag hostade mig till, i vintras. Med andra ord, jag slipper inte undan den fysiska aktiviteten.
Nog tjatat om detta. "Annat prata" som jag ofta fått höra att jag sa som liten, när ingen "ville fortsätta diskussionen".
Var tillbaka på bilverkstaden, för att åtgärda det som jag ringt om och inte var nöjd med sist. Kan väl säga så här: De gjorde inte vågen och rullade ut röda mattan precis när jag kom, men nu är det fixat. Känns bra att ha det avklarat och i fortsättningen ska jag anlita annan verkstad, så det så.
Hann också med att handla lite småprylar runtom i stan och prova solsäng till den snart klara solverandan. När jag återvände till hemmet var arbetet i full gång och har så varit till ikväll. Det kan tänkas bli färdigt imorgon, för han har hunnit mycket tycker jag. Vi hann grilla lite också, när maken dök upp efter jobbet. Sen var ju faktiskt ishockeyn sevärd i eftermiddag och nyss stod det klart att det bli Finland i VM-final på söndag. Imorgon är det FA-cupfinal i England och Eurovision Song Contest. En hel del framför TV:n framöver alltså....


Inte så rolig affär som vissa andra, men de har en del...


Hittade gullvivor i Igelstorp hos Gustafssons handelsträdgård idag


Work in progress....


klart så långt idag, fortsättning följer imorgon.


Grillspett med råstekt potatis och sallad med vattenmelon till efterrätt mmm....


"Hej då solen, vi ses imorr'n!"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0