Brunch med massage

Så var det då dags att ta sig ur sängen igen. Idag var det en aning motigt, då jag kände att jag hade ett huvud. Kan dock undra vad det var som gjorde ont. Allrahelst som det igår kom ett brev med svar på min röntgen av nämnda kroppsdel, med informationen att det inte fanns något där, som väntat! Nu stod det visserligen inte riktigt så, utan att bilderna visade normala förhållanden, men då kvarstår frågan: Vad är normalt inuti min skalle och vad finns det som skulle kunna förorsaka huvudvärk? Nåväl, en Ipren och sen till handling, ringa några samtal och duka frukost.
Anette hade varit redig och gjort ett Zumba-pass på morgonen innan hon kom och masserade min nacke och rygg.
Med andra ord hade hon mer än väl gjort sig förtjänt av fika.
Bäst som vi satt där och smorde kråset, ringde det på dörren och ytterligare en väninna tittade in på en snabbkopp.
Hon hade för övrigt med en present till mig, tack så hemskt mycket. Har redan läst ut boken, men den tål att läsas igen, många gånger till.
När de åkt tog jag mig i kragen och fick iväg ytterligare en jobbansökan, har blivit några stycken de senaste dagarna. En lättare lunch följde och fler julklappar fanns att slå in.
Mot kvällningen var det sen dags att åka mot thai-restaurangen i Skövde för en träff i vår o-kyrkliga förening, vilket var kul och maten var bra. Nu ser vi fram emot ett nytt verksamhetsår 2012.


Brunchen står dukad


Läsvärd bok och uppskattad present


Hyfsat höstväder, datum 22 november.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0