Full rulle

Ja det är det när smågrabbar är på besök, men idag fick vi sovmorgon, av den enkla anledningen att de var uppe väldigt sent får man förmoda. Klockan hade gott och väl passerat nio innan det var någon aktion på lillebror.
Frukost och dusch, sen åkte dottern, jag och lillebror till second hand för att eventuellt hitta några fynd.
Väl där mötte vi moster Marie med man och kusin Viktor, på jakt efter soffa. Han hittade en trea och en tvåa som dög till både utseende och pris. De hade släpkärra, så dottern hakade på och köpte en lång sideboard, som de var snälla att köra till Fagersanna. Där fick de en bardisk från vår vind i utbyte. Nu får vi bara se till att sideboarden kommer till slutdestination Stockholm, inom rimlig tid. Vi tror (och hoppas) att den går in i SAABen, annars blir det "trubbel".
Till middag serverades "fish&chips" innan gästerna återvände till huvudstaden. Nu är det inte lika kaotiskt i huset längre, men en aning för tyst kanske.
Bakar nu en sockerkaka som är tänkt att få åka till Hjo imorgon. Det är ju fars dag och vi får chansa på att dagsformen är hyfsad och att fikat blir uppskattat. Man kan ju alltid försöka i alla fall......


Kvällsmat: Sallad med currydressing och vitlöksbröd


Baking in the oven right now!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0