Mariestad

Stormen hade blåst över när jag vaknade idag av väckarklockan, för att komma i tid till sjukgymnastbesöket i Mariestad. Det var sol och vackert väder, vilket fler än jag uppskattade. På min väg genom Moholm, spatserade en fasanhöna i godan ro över vägen. Hon tog ordentligt med tid på sig och verkade njuta av solen, vi bilar fick vackert vänta medan hon tog sig till andra sidan. Mötet med sjukgymnasten gick hyfsat. Han var nöjd med att jag kommit igång med gymbesöken regelbundet och föreslog nu också att jag skulle varva med ytterligare motion, i form av promenader. Han hittade också en väldigt öm punkt på yttersidan av låret, där det fanns en massa muskelfästen.
Kan vara en bov till att jag blir stel och trött i det benet vid promenad. Gissa vad man ska göra som motdrag?, just det belasta och hålla igång. Bara att ta tag i och testa "motgift"(=rörelse).
En tur till varuhuset Karlsson och sen hem igen. Framåt eftermiddagen dök maken upp efter sitt besök i huvudstaden och "att göra"-listan inför morgondagen är utskriven. Enligt plan omfattar den Skövde-Hjo-Tibro-gym. Vi får se om ambitionen att hinna allt är för hög. Facit imorgon kväll....


Lite försmak av Hönsa julmarknad 1 dec. 16-20 i bygdegården...


bakdukar....


senaste tröjan, men det blir minst en till klar innan torsdag, kanske två....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0