Tråksöndag med gråväder

Ibland blir det ingenting gjort, i alla fall nästan ingenting. Maken var på förmiddagen ute på idrottsplatsen och grejade med den förestående Möbelcupen om två veckor. Jag tog mig ur sängen och åt min gröt, satte på kaffe och drack en kopp. Sen fixade jag med lite julklappar som ska iväg utomlands en stund och paketerade lördagsgodis till Stockholm.
Därefter dags att slänga ihop middag av kolja som tinat över natt. Det blev en egenhändigt komponerad fiskgratäng med tomater, purjo och curry, kryddad med citronpeppar. Faktiskt fullt ätbar, till kokt potatis givetvis (annars "knorrar" maken). Har sedan fortsatt att "planera" julkorten och sy ihop den senast färdigstickade tröjan.
Klockan fem startade matchen, den mellan Chelsea och Liverpool i Premier League. (and yes, Liverpool vann!)
Enligt uppgift från Facebook startar ikväll en annan viktig match, i USA. UNLV Volleyball (från Las Vegas) spelar final i en stor turnering. I laget finns en ättling till vår släkt, som vi för tretton år sedan träffade när vi var på släktforskarresa med far och mor i Chicago. Madeline Westman, som hon heter fyller dessutom år idag och var inte så stor när vi besökte familjen,, men är nu en väldigt lång och skicklig volleybollspelare, värvad till universitete i Las Vegas från Wauconda utanför Chicago. Hoppas hon får fira sin nittonårsdag med finalvinst.
Sverigesläkten håller tummarna......


Den senaste tröjan storlek Small, färg brun med rosa, vita & beige ränder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0