Vilken tur....

maken hade idag, som fick följa med till second hand-affären. Nu hittade han inga fynd den här gången, men jag shoppade en del smått och gott. Därefter var det dags att gratulera yngste sonen i Hörnebo, som i onsdags fyllde arton år. Men för gammal för lördagsgodis blir varken han eller storebror verkar det som. Än har de i alla fall inte sagt nej tack till sötsakerna som levereras, inte varje lördag kanske, men ganska ofta ändå.
Idag vankades också några paket på grund av högtidsdagen i onsdags. Han var ganska trött, då det tydligen varit "riktig" fest på fredagskvällen/natten. Dock inte värre än att vi kunde äta brunch tillsammans, (vilket faktiskt är bättre än tårta) morfar, mormor och morbror som också kom på besök.
På hemväg slank vi in på Netto för att köpa mjölk, byta en trissvinst mot ny lott och hittade en oljerock till mig för tvåhundra som passade. Det gick ju inte att låta bli att köpa. Nu återstår att se om den blir utnyttjad så det verkligen var ett fynd och skrapa den nya Triss-lotten, mot högvinst. Först tar vi nog och ser dragningen på Lotto, som börjar nu. Plötsligt så.......blev det ingen storkova idag heller.


Några gamla, trötta bananer fick nytt liv och...


"konditorn" gjorde sig sen lite kvällsmat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0