Åter till Fagersanna

Då var det åter dags att ta sig hem till Fagersanna, "utflykten" för denna gång är slut. Ordspråket "borta bra men hemma bäst" stämmer ganska bra och skönt är väl det. Att man trivs där man bor är ett privilegium, som inte är alla förunnat. Höstvädret var till sin fördel, strålande sol men kanske lite kallt och blåsigt. Vi stannade till vid Arboga för ett besök på Ö&B som ligger utmed färdvägen. Där hittade jag fler påsar med strimlad mandel, (vilka hade tagit slut i Skövde senast) som jag genast köpte på mig ett lager av. Vad ska nu detta vara bra för, kanske en del undrar?
Jo det är väääldigt gott med toscatårta, men en aning besvärligt att strimla mandeln själv. Därför blir det inte så ofta av att jag bakar så'n. Men nu när "hindret" är undanröjt kan man nog befara att det bakas fler än "nödvändigt".
Vi stannade även på IKEA i Örebro, för lunch och några småsaker. Nej, inte köttbullar idag utan rödspätta till mig och spenatfylld pannkaka till maken (trots pannkaksätande igår kväll)
Hemma väntade en hög med post och däribland ett brev från Arbetsförmedlingen, som allra tidigast kunde ha kommit i måndags, med en kallelse till ett möte igår eftermiddag. Jag blev mer än upprörd. Här går det månader utan livstecken därifrån och när jag så har anmält lovlig frånvaro enligt alla regler, skickar de sådant med så kort varsel. Dessutom gällde det eventuell coachhjälp, vilket jag redan har (en bra sådan dessutom). Ringde genast och sa vad jag tyckte om detta och fick faktiskt visst medhåll. Vi får se nu om det orsakar problem. Ett mail hade ju inte varit så dumt kanske, då jag hela tiden har haft koll där....


Utsikt från vardagsrummet på Danviksklippan


...och åt andra hållet från sovrumsfönstret, en slalombacke! i storsta'n


Fina höstfärger utmed färdvägen hemöver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0