Bilprovning

Fick ju hjälp med att byta däck igår som jag skrev om. Vi sa då att det var inför stundande bilbesiktning och det kollades över lampor och lite annat. I sammanhanget kom på tal om var vi skulle besiktiga. När vi sa i Skövde, sa han på verkstaden att då är det bäst vi checkar allt, för där är de hur griniga som helst.
Detta var alltså vad jag förväntade mig medan jag väntade på att bilnumret skulle tändas på displayen ovanför hallen, för min tur. Ganska snart kom det upp och jag åkte ner. "Välkommen, du kan titta på eller ta en kopp kaffe, du får göra nästan precis vad du vill medan vi tar hand om din bil". Inte direkt vad jag förberett mig på, hur trevliga som helst och jag blev faktiskt full i skratt.
Nu var det bara en ljuddämpare som hängde lite löst som det blev en bra att veta-anteckning om i protokollet, sen var det klart. Nästa uppgift blev att tanka, tänk vilken tur man kan ha, två "höjdargrejer" på samma dag.
Ett besök på sjukhuset hos far, med lite kaffebröd till eftermiddagskaffet och en pratstund innan jag lämnade sta'n för denna gång.
Apropå sta'n, dottern gör New York osäkert i några dagar, i jobbet som tur är, annars hade det nog blivit ebb i varuhusen, för shoppa det är hon bra på!


Försvinnande god....


och här en bild på min souvenir från Sicilien, inköpt av konstnären själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0