Hemmafredag

Magen var inte riktigt i bästa form idag, så det fick bli en hemmadag. Jag har ju varit ute och farit i flera dagar förut i veckan också, så det var väl skönt att ta det lite lugnt kanske. Men sen råkade jag titta lite närmare på golven och upptäckte alla smulor, dammtussar och spillfläckar lite här och där. Ska jag eller ska jag inte det var frågan.
Börjar väl lite smått då och när man väl gjort det är det lika bra att göra klart, så ut med alla mattor, dammsug och torka golv.
Sen kändes det väldigt avkopplande att sätta sig i fåtöljen och montera klart kusintröjan, som nu väntar på sin "nya matte". Började sen på en liten babytröja, till en nyfödd holländsk tjej, Rebekka. Den blir nog klar imorgon och då ska jag sticka en likadan till hennes storasyster har jag tänkt.
Maken skulle på fest med Fagersanna IF (ledarsavslutning), så jag slapp att somna i sängen till IDOL idag. Dock kom han hem innan ishockeyn var slut, så jag fick en stunds "sängarrest" så han kunde följa förlängningen där hans Västerås tog extra-poängen mot Mora.
Imorgon blir det en traditionell lördagssväng om nu inte något kommer emellan......


Kusintröjan alldeles "färsk"


Min festmåltid ikväll (ska nu bli intressant att se om de nedre regionerna går i opposition...)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0