Möten på stan

Idag skulle jag träffa min coach på Trygghetsrådet och övriga i klanen hängde på in till stan, alla förutom dottern som var tvungen att åka till jobbet igen. Trots att hon arbetade från tidig morgon till midnatt igår, blev det ytterligare en lång dags tjänstgöring till sexsnåret.
Vi andra tog bussen till Centralstationen och delade där på oss, morfar och barn skulle bara kolla läget rent allmänt. Jag hade som sagt ett möte och Marie var sugen på shopping. (Med samma buss åkte "den truliga Ipren-tanten", om Ni har sett reklamen.) Väl framme vid TRR:s kontor satte jag mig ner och landade lite, för jag var tidig. När min coach sen dök upp förflyttade vi oss till grannhuset, där jag på Hamburger Börs blev bjuden på lunch innan vi avslutade sammankomsten uppe hos dom igen, med kaffe. Har ytterligare ett halvår kvar på min coaching-tid fick jag veta bl.a.
Träffade övriga vid plattan på Kulturhuset, där morfar och barnen hittat en nedladdningsstation för spel och böcker. Vilket hade föranlett ett akutinköp av USB-minne för medtankning hem. (Vi har tragglat trafikmärken stora delar av kvällen till följd.)
Vi fick vänta ganska länge på bussen hem, så Marie som valde en promenad var hemma långt före oss. Det blev fika med kanellängd, inköpt på Västerlånggatan och sen lite allmänt kaos innan mamma i huset kom hem till dukat bord.
Idol på TV och nu spelas det fotbollsspel på TV:n igen fast klockan snart passerar midnatt. Systrarna Marie och Elin tog en runda (till krogen för en öl). Orka, säger jag bara......


Leo hittade en speciallackerad postbil.....


...en glad pumpa,


och ett litet kramdjur


Nej, vi handlade inte så mycket....


En linslus, en trötter och morfar i Gamla stan


Utsikt från Slussen mot Söders höjder


och här sitter dom igen med kontrollerna medan jag fick "låna" min dator en stund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0