Stockholm igen

I förmiddags packade vi bilen med diverse grejer och matvaror för weekend i huvudstaden. Sen packade vi in oss själva och så bar det iväg. Vi tog en fika på MacDonald's i Brändåsen och stannade sedan först när vi kom till Kungens Kurva, där hittade vi en gourmetrestaurant som serverade köttbullar med potatis för 19:-. Det var dock bara jag som nappade på detta klipp, de andra två tog storbaguette med rödbetssallad till köttbullarna.
Mätta fortsatte vi till Danvikstull, där vi lastade ur bilen i väntan på lägenhetsinnehavaren. Kan säga att det såg ut som om vi hade för avsikt att flytta in för gott.
Väl inomhus blev det genast kaffe påsatt och morfar åkte till dagis för hämtning av barnbarn. Vi startade under tiden datorn, som också fått följa med på resan. Sedan barnen kom hem har TV:n stått på med EA Sports fotboll. "Hundra matcher" mellan Barcelona och Milan har spelats känns det som. Kan tala om att försvarspelet i samtliga matcher lämnar mycket övrigt att önska, så det är väl tur att det bara är på låtsas, annars hade säkert till och med Fagersanna IF haft en chans. Korv med bröd till kvällsmat efter att Marie hittat både till och från Gamla sta'n på sin kvällspromenad och nu klipps det och klistras på golvet i hallen, snart blir det kaffe på maten också.


Klipp och klisterhörnan


...och utanför ljusen från storstan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0