Tog en tripp till Hjo som "omväxling"

Sovmorgon efter utflykten igår kväll till Skara, eller förhoppning om snarare. Klockan åtta ringde telefonen men somnade om en stund igen efter det samtalet. Fint väder ute och jag "slarvade" med frukosten, hoppade över gröten och käkade bara en fralla med kaffe. Vid tiotiden ringde det igen och lite ytterligare assistans, med att flytta småprylar från den ena adressen i Hjo till en annan, behövdes. Dessutom var sonen klar med morfars laptop efter att ha tillbringat en sömnlös natt, svärande (antar jag) över trilskande program. Att han inte kan sova vissa nätter har han problem med rätt ofta, troligen beroende på väldigt oregelbundna arbetstider och han ansåg sig inte fit for driving, men jag skulle ju ändå åka.
Först fick jag dock för mig att "städa" efter grannen, som i måndags var snäll och skalade av vår gemensamma häck några decimeter. Många prydnadsprylar fanns också kvar i trädgården, vilka jag började så smått att plocka in för vinten.
Hämtade sen sonen efter att ha ätit lunch och gjort en tur till banken, igen. Två snabba besök hos först mor, sedan far, innan jag som obligatorium var tvungen att stanna till vid Hem & Hobby. Sonen följde med in, för säkerhets skull sa han, så jag bara stannade de tre minuter jag lovat. Han hade nämligen ett jobb att komma i tid till klockan fem. Vilket var lugnt då vi en hel kvart före denna deadline, stannade utanför hans lägenhet.
Hemma drack vi halvsexkaffe när maken kom från jobbet med wienerbröd, eftersom de blivit över från Hjo-resan.
Inte så nyttigt för vare sig honom eller mig, men gott.....


Den totala majsskörden, är det därför det heter mini-majs?


Nyklippt häck och skräpet bortstädat (=slängt i slänten nedanför verandan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0