Broderi-söndag

Först lite gröt och sen en rostad macka till kaffet i glashuset, med regnet trummande på taket. Därefter var jag redo att fortsätta mitt broderande, fortfarande i glashuset. Det blev två till färdga alster och solen hann titta fram, för att genast dra igen. Bäst som det regna kom det en skur, följt av lite uppehåll. Så har det hållit på ända fram till eftermiddagen. Lagade kyckling med pommes frites till middag och till kaffet i glashuset blev det ytterligare två bakdukar klara. Många såna har jag nu.......
Maken fick ett ryck och började skruva  plankor på nedersidan av verandan. Nu räckte inte de överblivna brädorna från verandabygget så långt, men han beslutade att köpa mer, så får vi se hur det blir.
Telefonen ringde alldeles nyss och "Ulla-Bella min sekreterare" var som vanligt först till luren. Det visade sig vara en efterlysning, maken skulle befunnit sig på ett fotbollsmöte, så han fick bråttom dit.
Ikväll är det engelsk deckare på TV 4 klockan 21.00 Vera, med Brenda Blethyn i huvudrollen. Det kan inte bli annat än bra!


Söndagsmiddag


Klara före middag.....


färdiga efter middag


Ser ut som en målning nästan, -andra sidan sjön i kvällningen


Några ulliga gulliga moln


Ovanligt transportmedel för barn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0