Fint fredagsväder

Morgonen började med en del telefonsamtal för att sedan övergå till torghandel i Tibro i ypperligt höstväder. Några ljungplantor tyckte jag behövdes för att "pigga upp" trädgården hemma, så det blev inköpt.
Sedan fick jag ett ryck och begav mig in till Skövde för besök på Rusta och Ö&B. De hade lite skit idag också.
Hemma tillbringade jag sedan resten av eftermiddagen i glashuset med en av de stickningar jag har igång, först blev jag dock av Inga, bjuden på chili con carne med ris. Ljungen piffade upp och den sista biten toscatårta slank ner till kaffet.
Maken kom hem vid femtiden och har nu två veckors semester. Har börjat fundera på packningen till Sicilienresan, men plockar nog inte iordning förrän söndag. Ute i glashuset fick jag besök av herr syrsa igen, men denna gång var han inte så närgången utan stannade i dörröppningen bara, en stund.
Så har då Idol börjat på riktigt, finns väl några som verkar lovande men maken föredrog ishockeyallsvenskan.
Han har för övrigt aldrig varit något fan av Idol....
En tur till second hand imorgon får det bli och en fika i Hörnebo, så de "små barnen" kan få sitt lördagsgodis.
Det är förresten Möbelhelg i Tibro imorgon med besök av Ernst Kirchsteiger, vi får väl se om jag råkar snubbla på honom. Då kan han få en inbjudan till Fagersanna och titta på våran slänt för att se om han "går igång på den" och fixar den som projekt i TV nästa sommar, vem vet!:o)


Utsikten måtte väl duga att "gå igång på" i alla fall!


Här är "billetten"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0