Tidig morgon och kö på banken

Så har jag även sett den andra vårdcentralen i Hjo. Premiärvisiter till de två som finns i denna stad inom en vecka.
Denna gång var det som chaufför och sällskapsdam till föräldrarna. Efteråt åkte vi via Apoteket hem till dom för förmiddagskaffe. Jag hade med en brödkaka och lite tosca. Sen snabbvisit på Hem&Hobby, för inköp av "kusingarn", innan jag fortsatte till Nordea i Tibro för att fylla på valutan inför semesterresan i nästa vecka.
Blir någon förvånad när jag säger att det var kö på banken? Nej, trodde väl inte det. Nu var det egentligen bara två nummer före mig, men det tog i alla fall tjugo!! minuter innan det blev min tur. Trots att det var två kassor öppna.
Den gamla slagdängan "vad gör dom på banken efter tre" kan vi korta ner till endast, vad gör dom.....
Hann in en stund hos sonen, med tosca och brödkaka och fick en kopp kaffe till innan jag skulle vara på hörselkontroll på Tibro Vårdcentral. Nu hörde jag ganska bra tydligen, men det är något med höger öra, småtjuter och kliar ibland, vi får se om doktorn tycker det är värt att följa upp, för nå't fel hittade hon inte igår. Har hört den förut.......tröttsamt!
Hemma väntade laxmiddag och så startade jag kusintröjan, ute i glashuset, där det var varmt och skönt.
Imorgon kommer Inga att bjuda på chili con carne och på lördag serverar hon köttfärsbiffar. Tänk vad bra det är med ett fantasifullt hembiträde.


Lax med dillmajonnäs och gurka


I glashuset trivs även mina grapefruktplantor


Hittade en lilja i rabatten


Eftermiddagens temperatur vid solväggen, varmare ute än inne


Kusintröjan en bit på väg.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0