Allt på plats

Glashuset är nu totalockuperat av loppisgrejer och hantverk. Alla plakat och gatuprataren står i hallen, för att sättas ut imorron förmiddag. Bakade för säkerhets skull två citron-sockerkakor, om det kommer några fikasugna. Kaffe/te/saft och kaka till billigt pris har jag att erbjuda om någon vill ha och sjöutsikten från vår veranda är gratis.
Det ska enligt prognosen bli bra väder, så det hoppas vi på.
Nu är det bara att ta hand om invasionen, ska nog fixa alla två, som dyker upp. Ingen idé att ha högt ställda förväntningar på såna här arrangemang, då blir man bara besviken. Det blir vad det blir, nu har vi i alla fall kört igång och inte bara fortsatt prata om det, grannar emellan. Fördelen är också att man inte behöver packa i och ur bilen, utan allt är hemmave'.
Maken har röjt en del ris i slänten inför stundande projekt och pratat tomtgränser med grannarna. Om man ska gå efter de "tomtgränspinnar" som sitter i vegetationen, har vi kanske bara en halv tall, eller inte ens det. Men istället har den andra grannen varit så snäll att han har byggt bron över diket, på vår tomt.
Nu spelar detta inte någon större roll, då grannsämjan (fram till nu i alla fall) är god. Vår ambition är givetvis att bibehålla denna status "for ever".


Alla välmanglade lakan uppstaplade...


Tröjorna utburna.....


och upphängda för exponering....


bakdukar, ägghattar, temperamålat och mer tröjor på bordet.


Sen blev det kaffe och rulltårta som belöning.


Imorron lördag 28.4 kör vi.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0