"Fågelkavalkad" & loppis

Är det någon idé att lägga ner en massa tid på loppisförberedelser, tro? Ska man vara rationell är svaret tveklöst nej, men har man inget bättre för sig så kan det väl gå an. Det mesta i sysselsättningsväg slår dessutom städning, som egentligen borde göras (helst igår!). Men det får vänta tills den konstiga förkylningen passerat ("täppt" men ingen snuva ungefär).
Sen känns det mycket bättre att bearbeta sorteringsprocessen av alla grejer, med ett extra steg: loppis, innan definitivt avyttringsbeslut måste tas. En slags "avskolning" med prylarna som man ändå är ganska van vid. De har bara blivit alldeles för många genom åren och det har nu eskalerat "lavinartat" i och med fyrarummaren i Hjo med allt innehåll.
Lördagen den 28 april försöker vi med en ny variant här på gatan, "kvartersloppis", där alla grannar utmed Sågvägen kan haka på och sätta ut skylt att man är med. Vi är i nuläge i alla fall två, som ska annonsera vårt deltagande. Får se hur vi lyckas sprida informationen, så det kommer några kunder.
Gammalt bröd är det dock ingen konst att bli av med. Man hinner knappt slänga ut bitarna förrän de tar slut.


Silverfågel siktad idag igen, den äter dock inte bröd!


Parmiddag 1....


och parmiddag 2


Kvällsmåltid: Hemmagjord räkcoctail med vitlöksost-smörgås och "grönt"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0