Fotvård och bunkar

Maken var ledig, men det var jag som tog extra sovmorgon. Idag var det sen dags för fotvård. Det var väldigt länge sen sist, men jag hade fortfarande en "sittning till godo" eftersom jag för friskvårdspengarna på postjobbet köpte ett gäng behandlingar. Det är tre och ett halvt år sedan nu, så jag har då inte sprungit där varje dag precis.
Vi pratade om en massa saker, Facebook, gratis hemsidor och plåtbunkar till aceton. Enligt föreskrifterna för lokalen, var nagellacksborttagningsvätskan tvungen att förvaras i en extra behållare som säkerhet för läckage.
Men det har jag två lagom plåtbunkar över i lägenhetsröjningen, sa jag.....
En tur till Apoteket för inköp av "väldigt dyr medicin", 12 kronor gick mors tabletter på, det kan jag bjuda på. Sen hade hon även slut på sitt "godis", vilket jag också handlade, på ICA (kanelbullar, croissanter, kex, pepparkakor och Snickers).
Hem till Fagersanna för ärtsoppa & pannkakor till middag och slänga ut bröd på gräsmattan till middagsgästerna, som börjar bli stammisar.
Därefter hämta färdigjobbad Marie för en färd till Hjo och hämta eventuella bra ha-saker i den nu nästan tömda lägenheten. Fotvårdsspecialisten (som bor i Hjo) kom upp och hämtade bunkarna, vi lastade "fynden" i bilen och tittade in med shoppingen till mor.
Sonen har i eftermiddag rest till huvudstaden med sina kompisar, maken och jag ämnar göra detsamma imorron.
Har förberett, ska packa min väska och sen "relaxa" i arla morgonstund, men samtidigt ha koll så allt kommer med.
Maken har valt att ta tag i sina resebestyr först imorron bitti. Ska hålla mig på lämpligt avstånd, när han "stressar runt i tidsnöd". Jodå, jag har vart med förr......några gånger.
Packa kläder var det........


Ett par höll till nere i slänten, vid grannens uteplats.....


dom andra kollade läget precis utanför altandörren.


Solen nekades full lyskraft under dagen....


...men fick gå ner i rätt färg. Allt medan her & fru And åt kvällsmat (vad de nu hittade)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0