Påskafton

Sovmorgon ända till halv nio, då lillebror var väldigt trött och sov gott på golvmadrassen. Frukost och sen var det snart dags att börja fixa lunchen, samt göra sig iordning för att hämta mamma vid tåget. Jag tog kökstjänsten medan maken agerade taxi tillsammans med "assistenterna". De hade några uppdrag till på hemvägen, lämna påskägg i Hörnebo och handla påsksmällar till kvällen. Klockan två blev det lunch med bl.a. sill, nubbe och Jansson.
Därefter var det "påskbakelser" och kaffe. Sen dags för OS-kval i handboll mot Makedonien. Det gick bra och Sveriges herrar och (sedan tidigare) damer är båda klara för London i sommar.
Sen började jag frysa och få ont i halsen, vilket inte var planerat, men det var bara att "gilla läget". Läget blev horisontalt i sängen merparten av kvällen. Höll mig i "karantän" när vi fick "Hörnebofrämmat", tittade bara ut en stund för att se raketernas färd mot kvällshimlen. Lite rester från lunch och alvedon till kvällsmat för min del och sen har jag försökt sova bort "skiten". Gick väl sådär, är idag fortfarande tjock i både huve't och halsen.


Lunchen klar att ätas.....


...och efterrätten strax därpå.


Nu är det dags att skjuta raketer, storebror mer entusiastisk än.....


lillebror, som fortfarande är lite avvaktande inför smällandet.


Men så här såg det ut i alla falll.....


och så här mot slutet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0