Väntat besök!

Gröt och en del dammsugning blev det under förmiddagen. Maken gjorde också en raid i sin hörna och bad att få låna dammsugaren, när den vart ledig. Gynnade sedan lokalbutiken, men de hade inte allt som stod på inköpslistan. Fixade en fläskstek till middag och medan den stod och puttrade på spisen, tittade jag på den inspelade Champions League-matchen Barca-Milan. Det var ju hockey parallellt igårkväll på burken, så det fick bli fotboll idag istället. Visste inte resultatet, så det var helt ok att se matchen på detta vis.
Middagen var god tyckte jag, men maken var sisådär nöjd, hade gärna ätit något annat, men det var ju ingen överraskning. Åkte sedan "åt fel håll", till Karlsborg, för att hämta den inramade tavlan, förhöra mig om loppisboden på fästningen (där man kan hyra bord), titta in på turistbyrån och handla resterande varor hos ICA.
Hemma igen blev det att iordningställa kvällsmål till anländande gäster och svara i telefonen, när det ringde om sängarna som ligger ute på Blocket sen igår. Det verkar som om de blir sålda imorron, om det inte regnar, för då kunde dom inte transportera hem dom, på släpkärran.
Nu är jag allt lite trötter, får nog ta en kopp svart och kanske kan man gå och lägga sig före tolv. Har inte provat på länge.


Inte ser väl det här så fel ut....?


Medan solen sänker sig över sjön.....


käkas det chicken nuggets med tillbehör,


följt av andaktsstund innan sänggående....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0