Avtryck

Bestämde mig för att idag, först på fastande mage lämna blodprov som var "beordrat" av doktorn i samband med besöket där för några veckor sedan och sedan åka in till ortopedtekniska på KSS för att få "såler" utprovade.
Ja det stod så på remissen som den danska läkaren hade skickat, vilket betydde individanpassade skoinlägg.
Med andra ord är det "krig på flera fronter" mot det onda i foten. Piller, akupunktur och specialsulor, så småningom. Fick idag göra avtryck i något som liknade oasis, för att om ett par veckor komma tillbaka och få alldeles egna unika sulor till skorna. är väl kanske inte rätta ordet, för det kostar en del, men funkar det bara så.....
Hade därefter lite inköp att ta hand om och vips hade klockan tickat iväg såpass att det blev till att spara en del av "ärendena" till morgondagen, för att hinna med gymet.
Jodå, ni läste rätt. Jag prioriterade faktiskt besöket på detta etablisemang idag, så vad har hänt?? Ett plötsligt infall av förstånd månne.
En del OS har det sen blivit även idag och två brons till Sverige, vad duktiga vi är. Men brottning, seriöst "I don't get it!" Då är ju till och med boxning intressantare att se på och det vill inte säga lite.....för det brukar jag stänga av så snart det börjar.
Handbollen var väl sådär, men bara att inse Sveriges begränsningar och njuta av bra spel, vilket lag som än åstadkommer underhållningen. Sporten som sådan är i alla fall alltid sevärd.
Till sist: Undrar hur dom har det på Gotland, barnbarnen med mor, som gästar ön en vecka för semester.
 
Äter dom massor utav glass.......
 
...eller badar dom kanske?
 
Inte egen skörd, men de finns i affären. (men har faktiskt ätit två från "egna odlingen")
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0