En tröja har flyttat!

Idag var det så dags att ta tag i de uppskjutna ärendena jag sparat från gårdagen. Det innebar en tur till mor i Hjo med diverse inköpta förnödenheter till henne. Först blev det dock en morronpromenad som fick kortas en del,  skoskav på båda hälarna satte käppar i hjulet. (Är det inte det ena så är det det andra.) Då jag senare satt och käkade rester till lunch strax innan avfärden till Hjo, ringde telefonen.
Det var en av de personer jag pratat med på torget i Skövde vid "hantverkssöndagarna", som ville komma och titta på tröjor med sitt barnbarn, helst mesamma. Det passade mig perfekt, så strax anlände dom för att se om någon av "stångens innevånare" passade, både till form och färg. Visade sig att tjejen som förhoppningsvis skulle bli med tröja, hade ett svårt beslut att ta, då hon gillade flera stycken och samtliga passade. Till slut blev det dock en svart variant med vita och gula ränder. som fick ett nytt hem.
Sen fick jag så bråttom att komma iväg så jag glömde kassen till second hand, som stod leveransklar i hallen.
Dom öppnade idag igen efter sin sommarstängning. Var ju inget problem egentligen, för den kan jag åka dit med på lördag istället och handla gick ju bra ändå. Detta efter en ny "fotomgång" hos akupunktören. Så nu hoppas jag på att den hänger med ordentligt imorron kväll och klarar flera timmar på Ullevis ståplats.
Apropå förtjänst av såld tröja inga problem, de var slut på en halvtimme hos "fotdoktorn". Det är olika bra betalt för hantverket här i världen......
 
Vädret har varit lite ojämnt idag, ömsom sol och ömsom regn.
 
Hann även med att beställa ett läppstift av märket Mary Kay, vid snabbvisit i Hörnebo
 
....och här i folien är kvällsmaten: Ugnsbakad lax, (tillbehör potatis och dillmajonnäs)
 
Till sist, den avflyttade tröjan.....bye, bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0