Foten fick sig en omgång....

Hade idag bokat tid för akupunktur på den motsträviga foten. Den fick sig en rejäl omgång med "elchocker" under gott och väl tjugo minuter och ska på återbesök för samma behandling om en vecka igen.
Peppar, peppar, känns lite bättre ikväll, men det har det gjort flera gånger förut, så vi får bara avvakta och se om det är bestående den här gången.
Efter "väl förrättat värv", blev det sen besök på halva priset-rean hos den nya klädaffären i Tibro. Hittade även denna gång några bra ha-plagg, innan jag fortsatte till mataffären.
Nej jag gjorde inte av med alla pengar på kläder, utan det fanns kvar till mat också, lönen kom ju i veckan, vetja!
Tog sedan på hemvägen en omväg till "fiket i skogen" för en kopp och lite tjat. Det var ett tag sen sist.
Den fyrfota vännen som bor där, var väldigt uppmärksam mot mig och ville helst att jag bara klappade henne hela tiden. Egentligen var det väl så att hon undrade var jag hade gömt hennes godbit. Dom har bra minne för sånt, våra fyrfota vänner, men idag kom jag faktiskt utan.
Hemma igen var det återigen massor utav sport, som gällde. Sveriges första medalj, silver i fälttävlan, damfotboll, herrhandboll och simning. Till detta stickade jag på en barntröja.
Men vänta nu...... var det inte just sådana som hon hade en förfärande massa av? Stämmer bra det, men denna har redan ett hem ordnat, så snart den blir klar.
.....och med många fler timmar framför TV:n de närmaste dagarna, dröjer det inte länge.
 
Startade "projektet" igår men bara ärmarna kvar nu.
 
Blir väl snart dags att åka till Hjo igen också, antar jag......
 
......fina blommor hade dom där i hamnen. (förutom den goda glassen!)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0