Fredagsfärdig

Dags att gå upp till en ny dag i huvudstaden, även denna "inrutad" från start. Idag åkte mamma och storebror till skolan, respektive jobbet. Bilen fick också följa med, men bara till skolan. Där skulle vi efter tunnelbanefärd med lillebror ("ledig" från dagis), hämta både den och storebror.
Lillebror hade fått ett uppdrag av storebror, att ta reda på om vi fick åka nytt eller gammalt t-banetåg till Västertorp.
Så det fick han rapportera ordentligt, innan vi letade rätt på bilen och åkte till nästa anhalt för dagen, Leklandet Andy, vid Sickla köpkvarter. Som tur var fanns det mat att köpa till lillebror som ingen "bamba-mat" hade fått. Vi "gamle" behövde också nåt i magen innan grabbarna släpptes lösa i klätterställningar och rutschkanor. Där härjade dom i fyra hela timmar, hur man nu någonsin kan orka det (men det gjorde dom).
Det behövdes bara lite vatten att dricka med jämna mellanrum och sen "på't igen"! Kan villigt erkänna att jag var uttråkad, redan efter två timmar. Barnen var iallafall nöjda och kunde faktiskt hålla sig vakna under hemfärden i bilen. Kan bero på att det endast tog sju minuter att köra.
Sen var det hög tid att gå ner till pizzabutik Oliven, beställa och titta på medan de bakade våra pizzor. Vi fick hjälpas åt att bära. Mormor bar kartongerna, storebror bar dricka, sallad och sås, medan lillebror skötte dörrkoderna och hissen.
Gott smakade det, men trötta var vi allihop och mycket rester blev kvar, trots att vi var proppmätta.
Nu är det "Fångarna på fortet" som gäller, medan mamma tränar handboll.
Kaffe, känns också helt nödvändigt.
Imorron är det barnkalas...........
 
Here we go again, new day, different child, but same station.
 
Fint väder och bilarna börjar samla sig inför fredagsshoppingen.
 
"Toboggan" i Sickla......
 
Det känns lite högt tycker jag, sa lillebror.
 
Vi tar och vilar en stund, i bollhavet för småbarn! (PS. Dom var långtifrån äldst)
 
Fotboll: "El clasico" på Andys Lekland, Iniesta mot Ronaldo!
 
Före fredagsmys......
 
Bäst att kolla så dom gör rätt pizzor till oss.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0