Mot Fagersanna!

 
Idag var det åter dags att lämna huvudstaden för denna gång, men maken ska upp igen för "barnvaktarjobb" nästa måndag, plus några till dagar.
Gårdagens aktiviteter hade tagit ganska hårt på makens begynnande ryggskott, så det blev bakslag idag. Vi kan väl beskriva det såhär: Han förflyttade sig som kan förväntas av "den gamle man han är". (haha)
Vi lyckades iallafall ta oss ut för att aväta lunch innan hemresans början. Då kurdrestaurangen Harran inte öppnade förrän 16.00 blev vi tvungna att hitta något annat. Egentligen inga problem, då det finns en hel del att välja på i närområdet. Många gånger nu har vi passerat en kolgrill, som doftar så inbjudande, den fick det bli.
Dock inte helt nöjda, då det saknades "väta" på riset. De röror som ingick var väl ok, men det blev väldigt torrt i alla fall. Grillspettets kycklingkött var däremot delikat.
Hittade sen via en app på internet en buss som gick precis utanför dörren och stannade mycket lämpligt vid Centralen, så vi slapp att gå så långt med väskorna. Några alvedon i maken gjorde att han kunde röra sig något smidigare och hemresan gick bra. Bara tre minuter försenat till Töreboda station. Bilen stod kvar "orörd" och lite mat hittade vi på ICA där innan sista etappen till Fagersanna.
Massa grejer att plocka med såhär vid hemkomst, men nu får jag nog ge mig för idag. Ska nämligen praktisera hela dagen imorron och besöka gymet därefter......
 
Visst ser det läckert ut.......kolgrillens råvaror till vår lunch.
 
Istället för kaffe efter maten, testade vi turkiskt te.
 
Redo att åka buss
 
Vi passerar Örebro......
 
....och lite senare ett okänt vattendrag på vår resa hem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0