Råtta i köket och älgar i sovrummet

Nu låter detta väldigt dramatiskt, men har en alldeles vanlig förklaring utan någon som helst dramatik.
Såhär i "pensionärstider" tenderar det att bli sovmorgon mest varje dag och därpå nattsudd igen. En "ond" cirkel som är lite svår att bryta, eftersom man inte är ett dugg trött trots att klockan visar midnatt och så tuggar det på......
Hade tänkt att jag skulle åkt in till torghandeln i Tibro, men funderade en stund när jag åt min morrongröt, att varför då, ska ju inte ha något egentligen. Nu är det ganska mysigt att gå och strosa på torget om fredagsförmiddagarna,  bland alla knallar när vädret är fint, men ibland får man rannsaka sig själv angående nytta och nöje.
Det blev istället till att gynna den lokala Tempobutiken för påfyllnad i kylskåpet, då det inte behövdes i stort sett mer än några liter mjölk.
Tvättmaskinen har fått jobba lite och Inga lagade "lökadopp med fläsk" till middag. Maken bytte några lampproppar så de går att använda i moderna kontakter och ägnade sedan merparten av dagen åt att studera sin nya kamera och läsa om dess finesser.
Funderar själv på att klippa gräset, det stannar nog vid just bara fundering idag, man ska dock aldrig säga aldrig men om så är fallet, har jag en uppgift garanterad för morgondagen.
Är lite sugen på att dra till Mölltorpsgrillen och köpa "moppemackor" till kvällsmålet, vi får se om jag kan motstå frestelsen......
 
Råttan i köket, fungerar som tyngd för att lampsladden ska bli rak, men lite fin som dekoration är hon allt också.
 
Älgarna i sovrummet, fick ersätta de stora träden som skulle åka karusell i vattenbad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0