En Annan dag

Då har stockholmarna återvänt till storsta'n, efter en stadig frukost och med saffransbullar som färdkost på resan. Jag tror faktiskt att de fick med sig det mesta den här gången, förutom det som rent fysiskt inte fick plats.
Vi får väl köra nå'n transport framöver kanske och dom kommer väl ner fler gånger i vinter, då de verkar ha fått blodad tand på skidåking, allihop.
Det blev lite tomt och tyst, framförallt förmodligen tidigt imorron bitti, men då har jag satt väckning så jag inte missar min frissa-tid. Är tämligen långhårig nu igen, därför blir det skönt att korta ner det en aning.
För att bryta allt julmats-ätande, gjorde jag idag spagetti med köttfärssås till lunch innan maken och jag begav oss hem till syster, för att fira jul en sista gång detta året.
Vi "toppade" sen besöket med att panta tre kassar tomglas på ICA i Hjo, det var nästan svårt att få betala nå't över huvud taget, då vi verkligen inte behövde några livsmedel att tala om, bara en färsk TV-tidning egentligen.
Bönder, svensk deckare och Roxette gjorde att det i vanlig ordning blev "ljug" på övertid.
Men nu är jag nog klar med det också och ska bara sluta med ett erkännande: Att chokladbitarna står ända uppe i halsen och som vanligt med facit i hand, borde jag naturligtvis låtit bli........
Tänk den dag man blir förståndig.....men å andra sidan, det är ganska tråkiga utsikter det oxå.
 
Ah, vi hinner en sista match medan dom packar bilen.....
 
...sen ska vi som vanligt spela coola när kameran är på G.
 
Jag provar mina julklappar vid tillagning av lunchen. Stekpannan och den mjuka skeden.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0