Julkorten klara, saknas EN julklapp nu bara!

Förberedelserna går framåt, mot julafton. Så är det väl för alla egentligen, men vi har olika prioriteringar på vad?, när?, om? och hur? saker ska göras.
Jag har inga krav på vilket andra anser viktigast, utan håller mig till hur jag vill ha det. Nu påverkar ju mina åsikter den närmaste familjekretsen, men tror inte att de har så mycket att invända mot nuvarande traditioner.
Traditioner ja, det är trivsamt i måttlig mängd, men får inte bli några självändamål. Det vill säga i min värld gäller, så länge det är kul håller vi på traditionen och behöver det "flexas" så gör vi det. Inte alltid att man kan fira julafton på rätt dag, men spela roll. Går lika bra att göra momenten en annan dag i juleveckan, om så skulle vara.
Var sak har sin tid, men ingenting är statiskt så nu får vi se om "sällskapet" kan vara öppna för förnyelse/förändring av traditionerna.
Vad "måste man göra" och vad kan "vi skita i" osv. Ska bli intressant att ha en diskussion, tycker jag men vi får väl se om jag blir nedröstad. Jag har dock bestämt mig för viss delegering av bestyren framöver, "tant Julfix" börjar änna tycka det blir lite mycke´ nu.....
Visst ska vi fira, men frågan är: Hur? i fortsättningen.
 
"Alternativ" frukost (istället för gröt idag)
 
På eftermiddagspromenad i Fagersanna
 
De färdigskrivna julkorten i "postapåsen" klara för avfärd.
 
Skymningen sänker sig, även denna dag är till ända.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0