Mera födelsedag men.....

Idag är det dotterns tur att fira födelsedag, men hon befiner sig hemma i Stockholm så hon får fira på egen hand.
Eller också hittar hon säkert några att fira tillsammans med, det finns foton på Facebook som skvallrar om att så förmodligen är fallet. Grattis iallafall! (igen)
Hur mycket hon fyller vet jag naturligtvis också, men det tänker jag inte tala om, bara att klockslaget för "ett nytt levnadsår" infinner sig 21.04 ikväll.
Här i Fagersanna har det inte hänt speciellt mycket under dagen. Vädret inbjöd inte till promenad och inte heller konditionen på vägarna. Har suttit framför TV:n och stickat. Blev t.o.m. bjuden på middag, då vi bestämde menyn redan igår, samt arbetsfördelningen. Maken tillagade ugnspannkaka, vilket inte är speciellt svårt att få honom till, då han har det som en absolut favoriträtt.
Jag hade dock redan hunnit glömma av överenskommelsen och var på väg att tillaga en fläskfilé som jag hittade i frysen. Som tur var hann jag inte så långt och den smakar säkert bra till nyårssupé, istället.
Liverpool vann sin match mot Queens Park Rangers, så är ganska belåten och strax kan man titta på "Så ska det låta", vilket känns helt ok.
Till det tar vi nog lite ost och kex som kvällsmat......
 
Ett nytt gäng handvärmare som är klara.....
 
Det enda som blev kvar av en hel långpanna!
 
....och så tar vi lite bullar till födelsedags"barnet", då hon föredrar såna framför tårta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0