Om hur man reducerar porslinsbeståndet.....

Idag skulle maken skjutsas till tåget, premiärtur på X2000 minsann. Får väl höra om detta när han kommer hem, fast då med vanligt långsamt tåg på torsdag.
Lämnade av honom i god tid en bit in på förmiddagen och fortsatte sedan själv till Elins Esplanad. Shoppade mig ett par nya vinterstövlar, låg variant och hittade även ytterligare en julklapp till maken. Vad talar jag inte om, men det börjar bli några paket....
Tog vägen om McDonalds drive in för snabblunch, tittade in till Tempo Fagersanna för nödvändiga livsmedel och sedan hem för iordningsställade av konstnärsvännernas träff, här hemma hos mig.
Börjar nu bli ganska klar och kan därför sitta här och ljuga en stund, medan Jansson "solar" i ugnen. Dock var det lite kaos för en stund sedan, då jag skulle ta ner glöggmuggarna. Tappade naturligtvis en av dom och fick sopa upp efter mig. Sopborsten fanns i städskåpet, ganska logiskt eller hur. Men där stod också en hel massa blomkrukor staplade, i en inte så stadig hög. Medan jag vände ryggen till och sopade undan glöggmuggen, passade blomkruksstapeln på att välta, ut på köksgolvet. Detta resulterade i, inte bara mer städning utan även minus hela  tre blomkrukor. Det finns fler på second hand att införskaffa, men handen på hjärtat, kanske var det egentligen en välgärning, då det fortfarande finns "plenty more", kvar i skåpet.
Då har konstnärsvännerna varit här en bra stund. Vi har pratat, ätit, fikat och haft trevligt så nu återstår bara lite diskning.
Det vore ju synd att ta jobbet från diskmaskinen, men plocka i och ur faller tyvärr på min lott.....
 
Mina nya vinterstövlar.......
 
 
 
....och konstnärsvännerna samlade runt Jansson med "följe".

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var ju Gerd stövlar du köpt. Snygga

2012-12-11 @ 22:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0