Tågresa i tid

Lördagen startade med frukost i lägenheten på Söder, innan det var tid för avfärd, mot hemmet. Vi skulle ta bussen, men den hade precis gått så vi fick en promenad med resväskor i modden till Medborgarplatsens t-banestation, sen var vi strax på Centralen. Bara att fixa något ätbart att ha på tåget och hitta rätt spår, vi lyckades med båda uppgifterna. Tidiga var vi, med en halvtimma kvar till avgångstid, men det var ganska bra eftersom det droppade in mycket folk som skulle åka med "vårt" tåg.
Sen var det bara att luta sig tillbaka och njuta av det soliga landskapet som passerade revy, för att på utsatt tid kunna kliva av i Töreboda. Där väntade "privat-taxi" och jag blev ordentligt levererad till Fagersanna innan ressällskapet, (nu med make) fortsatte direkt ner till Göteborg för fest och barnvaktaruppdrag.
Min make var på inomhusfotboll, så ensam hemma satte jag igång att "blogga ikapp", som framgått.
Hann därefter göra klart ytterligare en tröja till den digra samlingen och snart kommer nästa.......
Det blev räkmacka till kvällsmat och en del TV-tittande, för min del. Maken somnade strax, efter en hel dag i sporthallen.
Idag söndag skulle han dit igen för final-passet. Åkte på förmiddagen, men fick komma hem till middag och lämna bilen till sin fru. Vi har ställt av den ena bilen så nu vill det till att kunna samsas om den kvarvarande.
Jag skulle nämligen på snabbvisit till mor och sen adventsfika på systers boende.
Har därefter toppat dagen med ett gymbesök och nya fodral till kuddarna i soffan, då det fanns "jultyg" för en spottstyver hos Hem & Hobby.
Känner mig därför ganska nöjd och färdig för bingen nu.......
 
Vi stannade till i Västerås en stund.
 
Passerade sedan vinterlandskap i sol, hela vägen till Töreboda.
 
Hemma har maken åstadkommit en ganska ansenlig snöhög redan på baksidan, vid skottning.
 
Här är några av de "ansiktslyfta" kuddarna i soffan.....
 
...och på "morfarsbordet" har tomtarna flyttat in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0